Villkor & GDPR

Vårt mål på Salong kammarjungfrun är att Du ska gå från salongen med ett resultat som Du har förväntat dig.

För att uppnå dessa mål har varje behandling en viss avsatt tid. Det är av största vikt att du meddelar oss vid sen ankomst då vi har en 15 minuters regel som innebär att vi har rätten att se din tid som avbokad samt att du i sådant fall debiteras halva priset av din behandling. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan utsatt tid, om inte detta görs debiteras fullt pris av din bokade behandling.

Du som kund debiteras på grund av att vi inte kan ge din bokade tid till en annan kund om du avbokar mindre än 24 timmar innan utsatt tid och därmed förlorar vi vår inkomst. Observera att vi ej tar avbokningar/bokningar via mail. Vid frågor/ kontakt/bokningar ring på 087762494

GDPR är en ny dataskyddsförordning och ersätter personuppgiftslagen

(PUL) från och med den 25 Maj 2018. Nedan beskriver vi vad det innebär för dig som är kund hos oss på Salong kammarjungfrun. Kortfattat innebär det att vi som företag måste informera er som kund att vi samlar in personuppgifter, vilka uppgifter det handlar om och varför vi gör det. Den nya lagen ställer högre krav än tidigare och möjliggör för er som kund, kunna påverka vår hantering av era uppgifter.

Vilka uppgifter?

De uppgifter vi samlar in är ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress, uppgifter om bokningar samt behandlings- och köpinformation.

Var och hur?

Uppgifterna kan samlas in när du registrerar dig via vårt onlinebokningssystem, via telefonsamtal, samt vid besök inne på salongen. Uppgifterna sparas i upp till två år från ert senaste besök. Vi som arbetar på salongen hanterar era personuppgifter med sekretess.

Varför?

För att vi ska kunna ingå och fullgöra vårt avtal med er som kund. För att fullgöra en rättslig förpliktelse vad gäller bokföring. För att kunna skicka ut erbjudanden, nyhetsbrev etc.

Möjlighet för dig som kund

Du som kund har möjlighet att godkänna eller motsäga dig informationsutskick via e-post eller telefon. Du har också möjlighet att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera den information som finns registrerad på dig som person.

Personuppgiftsansvarig

Det är vi som företag som är ansvariga för era uppgifter och vi har skyldighet att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. Du är välkommen in och prata med oss om du vill veta mer.