Om oss

Vi erbjuder allt ifrån klippning, färgning, permanent, hairtalk extensions och uppsättning. Hos oss kan ni även få hjälp med håltagning.

Vid bröllop eller andra festligheter kan vi erbjuda er olika "paketlösningar", allt från det lilla till de större. Du som kund har förstås möjligheter till egna önskemål och då ordnar vi det självklart för dig. Vi har flera samarbetspartners bl a fotograf. 

Salong Kammarjungfrun har även försäljning av hårprodukter. Vi vill arbeta med det bästa frisörbranchen har att erbjuda.

Salong Kammarjungfrun i Haninge har funnits ända sedan slutet av 1950-talet. Sedan oktober 2006 drivs salongen av Jennie Larsson och Elin Nissilä, två glada frisörer med passion för yrket. Tillsammans står vi för kunskap och nytänkande. Att utvecklas och fördjupa våra kunskaper är viktigt för oss. Det innebär att vi kontinuerligt går på visningar och olika kurser.

Vår ambition är att alla oavsett ålder ska känna sig välkomna och omhändertagna och vi vill ge dig som kund det bästa för dig och ditt hår. Salongen är handikappvänlig.

Jennie

Jennie

Frisör och Ägare

Behörighet ABCD

Elin

Elin

Frisör och ägare

Behörighet ABCD

Michelle

Michelle

Frisör

Behörighet AB

Melina

Melina

Frisör

Behörighet AB

Anna

Anna

Frisör

Behörighet ABD

Jessica

Jessica

Trainee

Behörighet A